Biercafe

Het internet wordt steeds interactiever. Natuurlijk kan Zythos niet achterblijven.

In het Biercafé kan je, net als in een echt café, discussieren over allerlei onderwerpen.
Je kan er onderandere nieuwtjes lezen over de verschillende lokale verenigingen en Zythos VZW of discussieren over bierproeven.

Spelregels:
De algemene gedragsregel op dit forum luidt als volgt: “Wat verboden is in de echte wereld, is ook niet toegelaten in de virtuele wereld.”

In het bijzonder gelden volgende voorschriften:

* geen kwetsend of grof taalgebruik
* geen scheldpartijen
* geen persoonlijke aanvallen
* geen discriminerende, racistische of seksistische uitspraken
* geen pornografische teksten
* geen commerciële boodschappen
* …

Registreren is verplicht. Bijkomend voordeel van registratie is dat u zelf uw eigen berichten kan aanpassen (maar niet verwijderen). U kan ook met behulp van de zoekfunctie nagaan welke berichten één of andere geregistreerde gebruiker in het verleden heeft gepost op dit forum.

Je kan bij een gepost bericht aanvinken dat je wilt gewaarschuwd worden als er een reactie is op dat bericht. Je krijgt dan per e-mail een berichtje als er gereageerd wordt. Om die reden willen we ook vragen om geen onnodige/onzinnige reaties te posten, zodat het e-mail verkeer beperkt blijft.

LET OP ! De informatie en de meningen die op dit forum geplaatst worden vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van degene die het bericht plaatst. Zij geven niet noodzakelijk het standpunt weer van de vzw Zythos of van al haar aangesloten verenigingen. De vzw Zythos neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid van de informatie die op het forum geplaatst wordt. Reacties op informatie of meningen dienen gericht te worden aan degene die het bericht geplaatst heeft, en niet aan de vzw Zythos”.

Veel babbelplezier!