EBCU bestaat 30 jaar

Meer dan 30 jaar geleden werd EBCU opgericht om de diversiteit van de traditionele Europese bierculturen te bewaren, om de consument te beschermen tegen oneerlijke prijzen die worden opgelegd via onredelijke belastingen of onredelijke handelspraktijken en om ervoor te zorgen dat de consument de beste informatie krijgt over bier.

Ondanks Corona wil EBCU dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan en dus organiseren ze een online evenement waarin ze terugblikken op 30 jaar EBCU. Ze beginnen dit evenement met een toast op de EBCU en vervolgen met een proeverij van een aantal bieren uit landen die de EBCU hebben opgericht, afgewisseld met een paneldiscussie over het verleden en de toekomst van de EBCU. Dit evenement vindt plaats op :

Zaterdag 25 september om 15.00 uur (CET) en zal ongeveer 2 uur duren.

Hoe kunt u deelnemen?

Je kunt natuurlijk gewoon het online evenement bekijken, maar het is veel leuker als je zorgt dat je de bieren en het speciale EBCU jubileumglas thuis hebt om deel te nemen aan de online proeverij en de toast. Het proefpakket van 5 bieren en 1 speciaal EBCU-glas kan besteld worden via deze webshop voor 37.50 euro (ten laatste tegen 31 augustus).

Alle info over het event kan je ook nalezen op de website van EBCU. Hier zal je ook de link naar de zoommeeting kunnen vinden.