Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Beerselse Kasteelfeesten met Lambikstoempers bar

Kasteel Beersel Lotsestraat 65, Beersel, België

Spetterende optredens, streekproducten, dans, kinderanimatie en feest! Met een goed glas Oude Geuze/Kriek bij de hand, oa. voorzien door De Lambikstoempers vzw, en met het prachtige kasteeldomein van Beersel als uniek decor. Iedereen welkom, van jong tot oud!

Hopville Bierfestival

Citadel, Diest

De Citadel van Diest is het decor voor de editie van 2024. Het wordt een spannende ontdekkingstocht langs bieren, culinaire verwennerijen, live concerten, verborgen plekken en verrassingen voor bierliefhebbers en hardcore beergeeks.   Zaterdag 29 juni 2024 - 13u30 tot 01u00 (brouwersstanden tot 23u) Zondag 30 juni 2024 - 13u30 tot 20u00 Citadel, Diest – Vlaams Brabant Gratis toegang   Tijdens HOPVILLE ligt de focus op ambachtelijke bieren. Iedere standhouder heeft een eigen vaste toog, met uitblinkers uit hun assortiment. Van traditionele Belgische klassiekers tot gedurfde experimenten en innovatieve creaties, en enkele internationale brouwerijen.   Brauw - Buvens - Cabardouche -...

Lees hier verder

Quiz

The Maple Stoepestraat 50, Ertvelde, België, België

Algemene quiz met bierige prijzen

€4 – €20

Vejelse Metten

Marktplein Veerle-Laakdal Veerledorp, Laakdal, Antwerpen, België

Dorpsfeest in Veerle-Laakdal met tal van optredens, springkastelen, grimme-standen en .... Natuurlijk een standje van de "Biervrienden in Laakdal" met wat plaatselijk gerstenat.

Gratis

Bierfestijn Chiro Groot-Vorst

Pastorij Groot-Vorst Markt, Laakdal, Antwerpen, België

33ste editie : Bierfestival van de plaatselijke jeugdverenigng Chiro Groot-Vorst

23e Lambikstoempers BIERWEEKEND

CC 't Vondel Joseph Possozplein 40, Halle, Vlaams-Brabant, België

We zijn intussen aan de 23ste editie van ons BIERWEEKEND toe, maar voor het eerst in CC 'T VONDEL (Halle), perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, bus, boot...) én op wandelafstand van het station! Zoals steeds bieden we jullie de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren, waaronder een 80-tal lambiekbieren én een mooie selectie van 20 nieuwe en/of bijzondere Belgische bieren die minder of helemaal (nog) niet bekend zijn bij het grote publiek. Deze zijn te degusteren in proefglaasjes van 15cl. De inkom is sowieso GRATIS. Er zullen ook snacks voorhanden zijn. En... een grootse biertombola. IEDEREEN WELKOM!

Brouwerijbezoek

Bezoek aan brouwerij Dilewyns - Vicaris

€20 – €30