Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Hop On Hop Off Festival 2023

Kunstijsbaan Breda Terheijdenseweg 506, Breda, Noord-Brabant, Nederland

Op 31 maart, 1 en 2 april 2023 vindt voor de vierde maal het Hop On Hop Off Festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd. Wat is het voor festival? Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland zit er altijd...

Lees hier verder

€20,00

Objectieve Bier Academie Diest : Degustatie Brut Bieren

't Molenhuis, Dorpsstraat 45, Molenstede (Diest)

Officieel mogen we ze geen champagnebier noemen, hoewel ze gedeeltelijk zoals Champagne worden geproduceerd, met een gistingsproces waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van een Champagne-gist, een lange rijping, een klaring door rémuage en ontgisting door dégorgement. Deze feestelijke proeverij spitst zich toe op enkele brut- en aperitiefbieren.

Objectieve Bier Academie Diest : Brouwerijbezoek Enigma

Twee keer per jaar organiseren we daguitstappen naar verder gelegen brouwerijen, maar vlak voor de zomer houden we het gezellig dichtbij. En dat is deze keer zeer letterlijk, want we bezoeken de jongste officiële brouwerij in Diest: Enigma.