Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Daguitstap 25j BLES

26 mei 2018 @ 08:30 - 18:30 CEST

€50

Voor onze 25ste verjaardag gaan we met de daguitstap ook deftig den boer op. We starten met een bezoek aan Hof ten Dormaal terugkerend naar de tijd waarin brouwerijen en boerderijen onlosmakelijk met mekaar waren verbonden. Hof ten Dormaal bewijst dat het eigenlijk nog steeds een vrij logische keuze is! Traditioneel boeren, innovatief brouwen dat is de leuze en of je het lekker vind of niet, dat moet je zelf maar uitmaken. We krijgen alvast genoeg proevertjes om ons een oordeel te vormen en dat daar een primeurke tussen zit is zo goed als zeker.

We lunchen in stijl in De Gebrande Winning, een zaak met een verhaal maar ook een uitstekende bierkeuken en -kaart. Raf Sainte won niet zonder reden de laatste editie van het Digitaal Festival van Beer Awards. We testen even zijn capaciteiten!

Afsluiten doen we met een bezoek aan Amburon Belgian Craftbrewery, misschien beter gekend onder de naam Tungri. Davy Daniels heeft vele bierzeeën doorzwommen om uiteindelijk met dit vrij recent project uit te pakken. We krijgen het hele verhaal met de nodige vloeibare begeleiding alvorens moe maar voldaan weer de bus op te stappen richting Zottegem.

 

Praktisch:

Afspraak om 8u15 achterkant station Zottegem (Parking Broeder Mareslaan 34). De bus vertrekt ten laatste om 8u30. We zijn terug in Zottegem om 18u30.

Leden betalen €40 (Niet-leden €50). Daarin zijn inbegrepen: de brouwerijbezoeken met uitgebreide degustatie, lunchmenu met aangepaste bieren, de bus. Meer kon er echt niet meer in ?

Inschrijven: zo snel mogelijk via yannick@bles.be OP = OP

Gegevens

Datum:
26 mei 2018
Tijd:
08:30 - 18:30 CEST
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Site:
http://www.bles.be/drupal/content/activiteit/daguitstap-2018

Organisator

Bles vzw
E-mail
bles@zythos.be
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter