Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bruisend Graan

16 juni 2018 @ 12:00 - 21:00 CEST

€20

Antwerpen bruist van het Graan. Dat kan u deze zomer aan de lijven ondervinden. Brochus , Siris about Beer en Graan slaan op 16 juni de handen in elkaar om u kennis te laten maken met granen in al hun gedaanten.

Voor de gelegenheid stelt Brochus de deuren van de experimentele brouwerij open voor het publiek. Piepklein, maar bruisend van creativiteit. Wekelijks worden er bij Brochus nieuwe recepten uitgedacht en gebrouwen. Tijdens het bezoek kan je ontdekken hoe een oneindig breed spectrum aan smaken gecreëerd kunnen worden met slechts vier basisingrediënten.

De smaken zijn vervolgens te proeven na een korte wandeling tot bij Graan. Dylan Verduyn van Siris about Beer, toegewijd bierkenner en ondertussen deel van het meubilair in een indrukwekkend aantal brouwerijen, zal er een proeverij voorzien met een drietal uiteenlopende creaties van Brochus. Hij antwoordt met plezier op al uw biergerelateerde vragen.

Vergeet ondertussen niet om een stukje brood te eten en Floortje aan te klampen. Haar passie heeft geleid tot deze verborgen parel midden in de stad. In haar manier van werken gaat ze terug naar de essentie: Graan. Dat merk je en proef je onmiddellijk. Wie er niet genoeg van krijgt, kan later bij haar terecht voor een workshop om écht brood te leren bakken.

De plaatsen zijn beperkt. Reserveren kan via info@brochus.com of via http://brochus.com/bruisendgraan/.

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
12:00 - 21:00 CEST
Kosten:
€20
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://sirisaboutbeer.com/events/bruisend-graan/

Locatie

Brouwerij Brochus
Constitutiestraat 28
Antwerpen, Antwerpen 2060 België
Telefoon
0472392037
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Siris About Beer
Telefoon
0472392037
E-mail
dylan@sirisaboutbeer.com
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter