Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierdegustatie – Vrouwen en Bier

28 mei 2019 @ 19:30 - 22:00 CEST

€25

Dinsdag 28 mei om 19u30 focussen we op het thema Vrouwen en bier. Een heerlijke degustatieavond in ‘De Zevende Hemel’ in Beernem.

Bier wordt dikwijls geassocieerd met mannen, maar wist u dat het brouwen van bier vroeger een vrouwenbusiness was. We ontdekken onderwerpen zoals bier en gezondheid, hop op en top vrouwelijk, belangrijke dames in de bierwereld en zoveel meer. Een smakelijke avond waar vrouwen en ook mannen welkom op zijn.

Locatie: De Zevende Hemel, Stationsplein 5, 8730 Beernem. We zitten in een gezellig zaaltje op het eerste verdiep MAAR enkel bereikbaar via een trap.

Tijdstip: De degustatieavond start om 19u30 en we ronden af omstreeks 22 uur.

Ter info: We voorzien naast hapjes ook het nodige brood om tussendoor de mond even te reinigen om een nieuw biertje te proeven.

Onze huiszytholoog: Kathleen en expert in foodpairing van Kate’s Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis. Als gediplomeerd Zytholoog neemt ze u graag mee in de bierwereld om smaken, geuren en kleuren te ontdekken van onze Vlaamse bieren. Na een een loopbaan van 26 jaar in een groot electronica consumenten bedrijf als software ingenieur heeft ze een volledige ommezwaai gegeven aan haar carrière en haar (bier)hart gevolgd. Ze is altijd al in bier geïnteresseerd geweest, zowel in het proeven als in de geschiedenis van het bier als in het brouwproces van de verschillende bierstijlen. Ze heeft bier altijd geprefereerd boven wijn. Velen kennen waarschijnlijk het gevoel hoe goed een beter biertje smaakt na de obligate wijn bij een diner op een feest. De fijne sprankel en bitterheid op de tong zijn een feest op zich.

 

Gegevens

Datum:
28 mei 2019
Tijd:
19:30 - 22:00 CEST
Kosten:
€25
Evenement Categorie:
Site:
https://shop.vlaamsebrouwers.be/product/ticket-vrouwen-en-bier-28-mei/

Locatie

De Zevende Hemel
Stationsplein 5
Beernem, West-Vlaanderen 8730 België
Telefoon
+32 (0)486 97 13 64
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Vlaamse Brouwers
Telefoon
+32 (0)477 52 36 32
E-mail
info@vlaamsebrouwers.be
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter