Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

augustus 2017
Gratis

8e Gents Bierfestival

augustus 19 @ 12:00 - 23:00 UTC+1
VIP school, Martelaarslaan 13
Gent,Oost-Vlaanderen9000België
+ Google Maps
Bierfestival icon

More than 100 beers from all over the world, nice food and a cosy atmosphere in the beautiful garden. More information on the website: http://gentsbierfestival.be/

Meer weten »
€19

Beerdrinkers & Hellraisers

augustus 19 @ 16:00 - 23:00 CEST
Festivalterrein Rumstse Volksfeesten, Schoolstraat
Rumst,2840België
+ Google Maps

Razernij 2017, Beerdrinkers & Hellraisers sleept je in een maalstroom van hop, gerst, gitaren, drums en screams. Het wordt zo'n avondje waarin je zin hebt om uit de bol te gaan met vriend(inn)en, elke zanglijn mee te schreeuwen en zeker nooit met een lege pint te staan... Het bierlandschap is het de afgelopen jaren wereldwijd grondig veranderd. Wie zich beperkt heeft tot pils en wat Belgische traditionele speciaalbieren zal verbaasd opkijken. Het kan tegenwoordig niet gek genoeg zijn. Terwijl vroeger onbekend onbemind was, wil iedereen nu alles op zijn minst eens uittesten. Stout met oester, quadrupel met chocolade, een saison…

Meer weten »

Streekbierenmarkt Diest

augustus 20 @ 13:30 - 19:00 UTC+1
Grote Markt, Diest,België + Google Maps
Bierfestival icon

In het kader van de Zomerse Zondagen wordt de omgeving van de Grote Markt omgetoverd in een biermarkt waar een 20-tal lokale brouwerijen en bierfirma’s hun producten aanbieden.

Meer weten »

Zomeruitstap: Contreras

augustus 26 @ 13:00 - 18:00 CEST
Contreras, Molenstraat 110
Gavere,Oost-Vlaanderen9890
+ Google Maps
Bierfestival icon

Op 26 augustus gaat EBU vzw op bezoek bij brouwerij Contreras in Gavere

Meer weten »
Gratis

Lambikstoempers Bierweekend 2017

augustus 26 @ 14:00 - augustus 27 @ 20:00 UTC+1
Bezoekerscentrum “De Lambiek”, Gemeenveldstraat 1
Alsemberg,Vlaams-Brabant1652België
+ Google Maps
Bierfestival icon

Iedereen welkom op ons Lambikstoempers Bierweekend 2017 in Bezoekerscentrum "De Lambiek", waar je traditiegetrouw kan proeven van meer dan 100 Belgische bieren, temidden van een aangename en gezellige ambiance! Zaterdag 26/08 van 14u tot 24u Zondag 27/08 van 14u tot 20u Snacks en groot terras aanwezig.

Meer weten »
september 2017

Brouwerijbezoek Brasserie Bertinchamps

september 2
Station Diest (vertrek), Diest,België + Google Maps
Bierfestival icon

Busuitstap naar Brasserie de Bertinchamps en meer. Een toeristisch bezoek aan de streek staat ook op de agenda.  Inschrijven via e-mail.

Meer weten »
Gratis

Bier & Bokes

september 2 - september 3
barrierspark, vaartstraat
lommel,limburg3920België
+ Google Maps

De unieke combinatie van een bierdag vol speciallekes en de sfeer van live-muziek. Laat deze ingrediënten even gisten en je hebt Bier en Bokes. Een beproeft concept in het Barrierspark. De toegang op Bier en Bokes is helemaal gratis. Je betaalt enkel voor het bier en de bokes.  Keuze uit meer dan 40 bieren. Degusteren op het gezelligste terras van Lommel

Meer weten »

Hamse biermarkt

september 2 @ 14:00 - september 3 @ 21:00 UTC+1
Koning Albertplein, Hamme, Koning Albertplein
Hamme,Oost-VlaanderenBelgië
+ Google Maps
Bierfestival icon

Dit is een openlucht bierfestival waar een 15 tal brouwerijtjes hun bieren Laten degusteren . covergroepen ad fundum – superstation en 4 pleaser brengen Muzikale sfeer. Open zaterdag van 14.00-23.00uur en zondag van 14.00 tot 21.00uur.

Meer weten »

Dag van de Bierconsument – Objectieve Bier Academie Diest

september 9
Diest,

Bierdegustatiewandeling in en rond Diest, met keuze tussen een korte en lange wandelingen, in het centrum van Diest of in de vrije natuur, waarbij onderweg enkele cafeetjes worden aangedaan om de dorst te lessen. Volkscafés, bruine kroegen of biertempels, het zal ook een beetje afhangen voor welke wandeling je hebt gekozen !

Meer weten »

Dag van de Bierconsument – Het genootschap van de pot

september 9

Op de eerste zaterdag van september zal vanaf dit jaar de "Dag van de bierconsument" georganiseerd worden. Wij als Het Genootschap van de Pot hebben de handen in elkaar geslagen met Brouwerij Het Nest in Turnhout, wij gaan samen met enkele horecazaken in en rondom Olen een actie doen rondom het bier van Brouwerij Het Nest. De deelnemende horecazaken maken wij bekend begin augustus.

Meer weten »
+ Export Events