Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TO BEER OR NOT TO BEER

16 november 2018 - 18 november 2018

€169

To Beer or not To Beer is een wedstrijd voor hobbybrouwers met de finale tijdens het ‘To Beer or not to beer weekend’ in Vayamundo Houffalize. Het winnende bier wordt in 2019 verkocht onder het label ‘Vayamundo Beer of Happiness’ in de drie Vayamundo clubs (4500 L.). De opbrengst gaat volledig naar de Maatschappelijke projecten die Vayamundo ondersteunt binnen de visie van het Verantwoord Ondernemen.

Ben jij gebeten door de biermicrobe en ben je een hobbybrouwer of thuisbrouwer met een maximum brouwcapaciteit van 100 liter? Check dan snel onze website. Daar vind je het volledige wedstrijdreglement en kun je je meteen inschrijven als deelnemer aan deze fantastische bierwedstrijd. Voor de finalisten zijn er prachtige prijzen voorzien!

TO BEER OR NOT TO BEER WEEKEND in de Ardennen! We combineren ‘To Beer or not to beer’ met een uniek gastronomisch weekend van vrijdag 16 tot zondag 18 november 2018 in het hart van de Belgische Ardennen. Op vrijdag 16 november maken vijf amateurkoks, werkzaam in Vayamundo en met een immigratie achtergrond, een gerecht uit hun land van origine die door de gasten beoordeeld wordt. Culinair genieten van een verrassende wereldkeuken in een supergezellige wintersfeer. Dat is Cuisine Mondiale: een culinair evenement op wereldniveau!. Zaterdag 17 november staat volledig in het teken van het bier in Vayamundo Houffalize. Er is een tentoonstelling en er zijn diverse workshops rond het bierthema. ‘s Avonds is er de voorstelling van het winnende Vayamundo bier gevolgd door een 4-gangenmaaltijd met bijhorende bieren. Beleef dit culinair weekend en geniet van dit uitzonderlijk aanbod: 2 nachten in halfpension, dranken inbegrepen tijdens de maaltijden en een gevarieerd animatieprogramma.

Gegevens

Begin:
16 november 2018
Einde:
18 november 2018
Kosten:
€169
Evenement Categorie:
Site:
http://www.vayamundo.be/nl/ardennen/arrangementen/2018-beer-or-not-beer-cuisine-mondiale

Locatie

Vayamundo Houffalize
Ol Fosse d'Outh 1
Houffalize, Luxemburg 6660 België
Telefoon
061 280 590
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter