Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationaal streekbierenfestival Zwevegem

14 augustus 2022 @ 15:00 - 23:30 CEST

Het Internationaal Streekbierenfestival op 14 (15h-23h30) en 15 augustus (13h-23h30) in Zwevegem is ondertussen een begrip geworden in de brouwerijwereld, een festival waar elke brouwer wenst aanwezig te zijn om zijn bieren aan het grote publiek voor te stellen en ons zo de rijke biercultuur te presenteren.

Naast de bekende brouwerijen zijn er ook dit jaar een 20tal brouwerijen/bierfirma’s voor de eerste maal present in Zwevegem, met name uit België, Kluiz, Sosab, Brouwzer, Terrest Brewery, Vindevogel, BramBrass, Lechasseur, Brouwe Bier, Ruimtegist, De Brouwmoaten, Nomad Experience, De Badkuipbrouwers, Verduyn Bier, Maenhout, Punaise Bieren en de Waterfields Brewery, kunnen we ook buitenlandse brouwerijen zoals de Brewdog Brewery en opnieuw Brewery 6°North uit Schotland verwelkomen. 

Voorts zijn er ook een aantal biertjes die zich voor de eerste maal presenteren hier in Zwevegem. De lijst is te groot om hier neer te pennen, het is dan ook aan jullie om deze nieuwe bieren te ontdekken op het festivalterrein zelf!

Behalve één van de grootste openlucht bierfestivals in Europa, is het Internationaal Streekbierenfestival een op en top gezinsfestival, een unieke terrasjessfeer, met voor elk wat wils. Muziekliefhebbers kunnen genieten van live optredens van onder meer Cindey Debue, The Antonia’s, Isabelle et les Jean, Mike Grondy & Andrea Schön, DJ De Man van Atlantis en als klap op de vuurpijl Mama’s Jasje!

Voor de kinderen is er een heus kinderdorp met kermisattracties en gratis animatie onder het toezicht van de professionele monitoren van VZW Crejaksie. 

Wie graag een hapje eet tussendoor, kan terecht in onze uitgebreide foodcorner. 

Voor meer informatie, downloads,… kunt u terecht op www.flanderseventsvzw.be, scan de QR code hieronder. Volg ons ook op www.facebook.com/flanderseventsvzw, 

Gegevens

Datum:
14 augustus 2022
Tijd:
15:00 - 23:30 CEST
Evenement Categorie:
Site:
www.flanderseventsvzw.be

Locatie

toyeplein Zwevegem
Toyeplein
Zwevegem, België

Organisator

Flanders Events VZW
Telefoon
0486575694
E-mail
info@flanderseventsvzw.be
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter