Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BREWmasterclass Marketeer je bier

5 november 2021 @ 18:30 - 21:30 CET

Waarom zouden drankenhandelaars opkijken als ze de zoveelste bierbrouwer met een zoveelste nieuwe, fantastische biertje op een drukke dag zijn waar wil aanprijzen. Wat is de meerwaarde voor de klant, die ontmoedigd raakt door het immense aanbod aan craftbieren? En hoe kijkt een journalist naar jouw fervente brouwsel?

Of je het nu wil of niet, een doordacht marketing- & salesstrategie is een must voor elke commerciële brouwerij. Succesrijke brouwers kennen de beste wegen om aan de klant hun product te verkopen via de overvloed aan mogelijkheden & kanalen – zowel online als klassiek offline. Zij weten bovendien hun klant te overhalen om de prijs te betalen die ze als brouwer zélf willen.

De theorie rond marketing & sales kun je gemakkelijk vinden, maar het uiteindelijk zélf doen en ervaren in gesloten kring – samen met collega-brouwers kan heel veel meer bijbrengen. Deze BREWmasterclass wordt een oefensessie gebaseerd op concrete informatie van de deelnemers – microbrouwers, hobbybrouwers en bierfirma’s.

Geert Van Lierde vervoegt de groep. Met zijn jarenlange ervaring als bierjournalist weet hij als geen ander wat er van fundamenteel belang is voor een succesvolle bierverkoop.

Gegevens

Datum:
5 november 2021
Tijd:
18:30 - 21:30 CET
Evenement Categorie:
Site:
https://www.breweducation.be/masterclasses/brewmasterclass-marketeer-je-bier

Organisator

BREWed
Telefoon
0478 441 413
E-mail
info@breweducation.be
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter