Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bierfestival Temse Velle

15 juni 2019 @ 13:00 - 20:00 CEST

Op zaterdag 15 juni 2019 vindt in Temse-Velle de vierde editie plaats van het grootste openlucht bierfestival van het Waasland, met ruim 20 brouwers en meer dan 50 bieren. De nadruk ligt er op het degusteren van bijzondere bieren.

Het bierfestival is het spontane resultaat van een unieke samenwerking tussen 3 partners; de bierliefhebbersvereniging de Objectieve Kaaischuimers van Temse, het biercafé The Falcon en Foubert Events. De drie partners koesteren samen een diepgewortelde passie voor het bier en de streek. De gemeente Temse verleent haar steun aan dit project waardoor Temse-Velle die dag kan omgetoverd worden in een waar bierproeversdorp.

Enerzijds promoot het bierfestival de biercultuur in haar essentie. Er is de mogelijkheid om kennis te maken met meer dan 20 brouwers, die elk hun beste bieren presenteren. Bier proeven, appreciëren en vergelijken, om erna erover te kunnen discussiëren. De klemtoon ligt niet op drinken, wel op proeven. Anderzijds promoot het de brouwers die er aanwezig zijn, en die hun bier met liefde brouwen.

Het is een uniek initiatief gedragen door de lokale gemeenschap van Temse-Velle waar mensen nog achter elkaar staan en plaatselijke initiatieven omarmen en dit op vrijwillig basis zonder enig winstoogmerk met als enig doel het promoten van ambachtelijk bier en brouwers met een hart voor hun vak.

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
13:00 - 20:00 CEST
Evenement Categorie:

Locatie

Temse Velle
Velle 141
9140 Temse, Oost-Vlaanderen 9140 België

Organisator

The Falcon

Laat een reactie achter