Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BEER EXPERIENCE

17 juni 2022 @ 10:00 - 18 juni 2022 @ 19:00 CEST

€30

BEER EXPERIENCE is een uniek evenement in Bierland België. Bezoekers kunnen allerlei gedreven exposanten uit binnen- en buitenland ontmoeten. Leveranciers van ingrediënten, brouwinstallaties, verpakking, IT-oplossingen voor brouwerijen,  watermanagement en andere duurzame oplossingen, bottellijnen, labomateriaal, … je krijgt een totaal aanbod van alles wat van belang kan zijn bij het runnen van een brouwerij.

Verder kan worden deelgenomen aan zorgvuldig uitgekozen presentaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan workshops die ingaan op de meer technische aspecten van het brouwen of die focussen op de selectie van de juiste en misschien wel heel verrassende ingrediënten. Maar ook andere uiterst belangrijke elementen van de bierbedrijfsvoering komen uitgebreid aan bod. Hoe je marketing en sales aanpakken, omgaan met sociale media, … maar ook welke regels respecteren op het vlak van accijnzen, hoe de brouwerij ‘vergroenen’, …

BEER EXPERIENCE is een tweedaags topevenement gericht op kennisuitwisseling. Niet alleen tussen brouwers onderling, maar ook tussen brouwers en leveranciers. Deze eerste editie van wat moet uitgroeien tot een jaarlijks topevenement is de ontmoetingsplek voor beerprofessionals uit de Benelux en de onmiddellijke buren.

Naast kennisdeling is er veel ruimte voorzien voor netwerking rond een goed glas bier en plezier. Ook dat is een essentieel del van de bierwereld!

www.beerexperience.be

Tweedaags ticket VVK : €30 KASSA : €35 (incl. welcome bag met o.a. goodies van onze exposanten en jetons voor enkele consumpties aan onze centrale bar).

Gegevens

Begin:
17 juni 2022 @ 10:00 CEST
Einde:
18 juni 2022 @ 19:00 CEST
Kosten:
€30
Evenement Categorie:
Site:
https://beerexperience.be/nl/

Organisator

BeComev
Telefoon
02 533 27 75
E-mail
beerexperience@becomev.com
Bekijk de site van Organisator

Laat een reactie achter