Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1ste Dijleschuimers Bierdropping

30 september 2017 @ 19:00 - 23:00 CEST

Gratis

De 1ste Dijleschuimers bierdropping gaat door op zaterdag 30 september vanaf 19u. Ben je bierliefhebber en zie je een nachtelijke boswandeling ook wel zitten? Kom dan aan de hand van bierweetjes en met bieropdrachten de juiste weg doorheen het Meerdaalwoud zoeken terwijl brouwerijen, mout, hop en schuimkragen nooit ver uit de buurt zijn. Verloren lopen kan, maar omkomen van de dorst zeker niet: er worden genoeg proevertjes voorzien onderweg.

Inschrijven kan in ploegen van drie of vier personen via deze link. De dropping start vanaf 19u, maar het exacte startuur is per team net iets anders. Het precieze uur zal in de week voorafgaand aan de dropping via mail aan elke ploeg worden meegedeeld.

Startplaats is Café Kursaal, Bierbeekstraat 6, Blanden (Oud-Heverlee). Er is een grote parking op 300 meter. Voor wie met het openbaar vervoer vanuit Leuven komt: lijn 5 richting Vaalbeek, halte Lijstersstraat, nachtbussen terug naar Leuven vanaf 23.30 uur.

De totale afstand van de dropping bedraagt een kleine 10 kilometer. Wie vooraf zijn/haar conditie wat wil aanscherpen, kan diezelfde dag een eindje verderop in Tienen terecht, waar onze zustervereniging de Hagelandse Biergenieters vanaf de namiddag een streekbierenmarkt organiseert.

Gegevens

Datum:
30 september 2017
Tijd:
19:00 - 23:00 CEST
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/dijleschuimers/

Organisator

De Dijleschuimers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Café Kursaal
Bierbeekstraat 6
Blanden, 3052 België

Laat een reactie achter