De Zytholoog nummer 2
Coverfoto
De Binkenbrouwerij
Inhoud
- blz.1 : Voorwoord
- blz.2 : Nieuwe bieren
- blz.20 : Bierquiz
Dossier Brouwerij
- blz.3-4 : Op bezoek in de Binkenbrouwerij
- blz.5 : De etiketten van Kerkom
- blz.6-7 : Van Evariste Clerinx tot Mark Limet
- blz.7 : 125 jaar brouwen in Kerkom
- blz.8 : De extreme smaken van Kerkom
- blz.9 : Nieuwe brouwerij: Brasserie du Braibant in Baisy-Thy
- blz.10 : Nieuwe brouwerij: Microbrasserie Le Brasse-Temps in Bergen
- blz.11 : Nieuwe brouwerij: Sint-Canarus: Brouwen onder de kerktoren
- blz.12 : Alken-Maes investeert 1 miljoen euro in Mort Subite
- blz.17 : Cantillon op de bio-toer
Bieren
- blz.13 : Royal voor een jarige brouwer * De Duivel van Boon
- blz.14 : Brasserie Grain d'Orge lanceert eigen bieren
- blz.15 : Capsulekensgeuze
- blz.20-21 : De dronkenput in Middelkerk
Zythos
- blz.16 : Erik Vandeperre: een portret van onze nieuwe voorzitter
- blz.17-18 : Activiteiten van lokale verenigingen
- blz.19 : Te paard op OBP en Zythos: de bierproefcursus
Opinie
- blz.21 : Over smaken moet men kunnen discussiëren
- blz.24 : Tavernisering - Carnavalskater
Bier & Geschiedenis
Recensies
- blz.23 : Bier voor Dummies
- blz.24 : Un'beer'ably Delicious
Diverse / Kort
- blz.22 : Bierevenementen tijdens de zomermaanden