De Dijleschuimers

Wie zijn we

dds_logoDe Dijleschuimers, opgericht in 2014, is een Leuvense biervereniging waar iedereen welkom is, ongeacht ervaring, kennis of voorkeuren. We streven naar een divers, inclusief en gelijkwaardig ledenbestand, waarbij we actief de betrokkenheid van al onze leden aanmoedigen.
We hechten waarde aan een open en ondersteunende sfeer binnen De Dijleschuimers en moedigen spontane ontmoetingen tussen de leden aan. Financiële drempels proberen we zo laag mogelijk te houden, zodat lidmaatschap voor iedereen toegankelijk is.
Hoewel onze thuisbasis in Leuven is, streven we ernaar om ook de omliggende gemeenten en deelgemeenten te betrekken. We willen een vriendschappelijke en samenwerkende houding aannemen met andere lokale verenigingen, lokale overheden en horecagelegenheden. We streven eveneens naar een optimale samenwerking met andere bierverenigingen.

Belangrijkste activiteiten

De Dijleschuimers organiseren diverse activiteiten die een mix bieden van vermaak en educatie. We organiseren afwisselend thematische proeverijen, brouwerijbezoeken, een biermaaltijd, een tweejaarlijks bezoek aan Toer de Geuze en een bierquiz. Een jaarlijks terugkerend evenement is het Winterbierenfestival.

Lidmaatschapsvoorwaarden

A-lid
Voor 30 euro per jaar kan je A-lid worden, wat inhoudt dat je niet alleen lid wordt van De Dijleschuimers met korting op al onze activiteiten, maar ook vier keer per jaar het tijdschrift De Zytholoog ontvangt en lid bent van de overkoepelende organisatie Zythos.

B-lid
Voor slechts 10 euro per jaar kan je B-lid worden, waarbij je volledig lid bent van De Dijleschuimers en profiteert van de ledenkorting op activiteiten. Je bent dan geen lid van de overkoepelende organisatie Zythos en ontvangt geen tijdschrift.
Je lidmaatschapsgeld kan worden betaald op rekeningnummer BE82 6528 3329 6568 met vermelding van je naam en het gekozen lidmaatschap. Na betaling ontvangen we graag je naam, adres en contactgegevens via info@dijleschuimers.be.
Voor meer informatie over onze Leuvense biervereniging kan je een kijkje nemen op www.dedijleschuimers.be

Lidmaatschaps-voorwaarden

Nationaal: 30 of 10 euro
Buitenland: 40 euro

Contact

Lolanden 22 bus 0106
3010 Kessel-Lo