De Dijleschuimers

Wie zijn we

dds_logoDe Dijleschuimers is een vereniging van en voor de leden. Iedereen is welkom: van biermaagd tot beergeek, van geheelonthouder tot nymfomane.

  • De leden bepalen de werking van De Dijleschuimers en worden bij de activiteiten betrokken. Spontane samenkomsten van de leden worden aangemoedigd.
  • De Dijleschuimers is een gezellige vereniging. De sfeer is open en kameraadschappelijk.
  • Ieder die de doelstellingen van De Dijleschuimers onderschrijft en er zich naar gedraagt, is welkom.
  • De financiële bijdrage door de leden moet zo laag mogelijk zijn.
  • Leuven is de uitvalbasis voor De Dijleschuimers, maar de deelgemeenten en aangrenzende gemeenten mogen niet vergeten worden. Activiteiten worden zoveel mogelijk gespreid over de deelgemeenten. Ook willen we samenwerken met de zusterverenigingen in de regio.
  • Zorgen voor een goede samenwerking met de stad, omliggende gemeenten alsook met de daar gevestigde horeca.

Belangrijkste activiteiten

De Dijleschuimers organiseren maandelijks een activiteit, waarbij we streven naar een evenwicht tussen aangenaam en ernstig. Ons aanbod is dan ook vrij gevarieerd: thematische proeverijen, brouwerijbezoeken, kookworkshops met bierpairing, een stand up comedy avond, bierwandelingen, … Als jonge vereniging slaagden we er bovendien in om al vanaf ons eerste werkingsjaar een tweedaags bierproeffestival in elkaar te knutselen!

Lidmaatschapsvoorwaarden

Voor 20 euro/jaar ben je A-lid. Dit wil zeggen dat je naast je lidmaatschap van de Dijleschuimers (met ledenkorting op alle georganiseerde activiteiten) 4x per jaar het tijdschrift De Zytholoog ontvangt. Op het Zythos bierfestival krijg je bovendien 2 gratis drankjetons per dag. Je ontvangt ook 4x/jaar het Dijleschuimers-ledenblad “Schuimkoppen”.

Voor 10 euro/jaar ben je B-lid: Je bent volwaardig lid van de Dijleschuimers en kan genieten van de ledenkorting op de activiteiten. Je ontvangt echter geen Zytholoog en je kan niet genieten van de andere onder A-lid vermelde kortingen en voordelen. Je ontvangt wel 4x/jaar het ledenblad “Schuimkoppen”.

Woon je in het buitenland dan kan je voor 30 euro/jaar lid worden en kan je genieten van de onder A-lid vermelde kortingen en voordelen.

Je lidgeld kan betaald worden op rekeningnummer BE82 6528 3329 6568 met vermelding van je naam en het gekozen lidmaatschap. Je kan best je volledige gegevens mailen naar info@dijleschuimers.be.

Lidmaatschaps-voorwaarden

Nationaal: 20 of 10 euro
Buitenland: 30 euro

Contact

Molenstraat 26
3010 Kessel-Lo