Bierproevers Limburg

Wie zijn we

Bierproevers Noord-LimburgVoor alle duidelijkheid: wij zijn geen zuipschuiten (al zijn er uitzonderingen op de regel 🙂 )
Wie of wat zijn we dan wel? Wij zijn een club mannen en vrouwen die van de (Belgische) biercultuur houden en graag eens een lekker glas bier drinken. Om de Belgische biercultuur beter te leren kennen en om enkele bieren te proeven houden wij elke maand een bierdegustatie. Daarnaast organiseren wij elk jaar o.a. een Bier-2-daagde, een themadegustatie en een uitstap (met brouwerijbezoek) om de biercultuur en onze vereniging te promoten.

Elke maand (behalve in december) houden we een bierdegustatie, of eenvoudiger gezegd: een bierproefavond. We proeven dan een vijftal bieren. We bepalen het uitzicht, het aroma, de basissmaak en de afdronk van de bieren. Daarnaast hebben we ook aandacht voor wat achtergrondinformatie bij elk bier. We houden deze degustaties elke laatste woensdag of donderdag van de maand om 20u30 in één van onze Bier-van-de-Maand-cafés (zie onze website). De eerste maal dat u komt is het volledig gratis. Daarna kan u eventueel besluiten lid te worden. VAN HARTE WELKOM!

Het hoogtepunt van ons werkjaar is de Bier-2-daagse, het laatste weekend van oktober in De Barrier, Barrierstraat 11, te Bree. U kunt dan komen genieten van meer dan 60 bieren. We serveren vooral nieuwe, zeer speciale en exclusieve bieren!

Lidmaatschaps-voorwaarden

Lidgeld nationaal: 15,00 Euro Lidgeld internationaal: 25,00 Euro

Contact

Caubergstraat 25
3960 Bree
Telefoon: 0473/39 75 78 of 089/46 85 37