Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

35ste Kempisch bierfestival

september 21 @ 14:00 - september 22 @ 22:00 CEST

Gratis

Als bierproeversvereniging is onze Kempense club ‘Onder ’t Schuim’ al 35 jaar actief in de promotie en degustatie van het Belgische artisanale bieren. Onze leden kunnen regelmatig deelnemen aan allerhande activiteiten, maar ook vele andere mensen leerden we bieren kennen en waarderen. Zo geven we bijvoorbeeld jaarlijks 20 tot 30 bierproefsessies (ook voor bedrijven) en hebben we bijna 25 jaar maandelijks een bier van de maand gepromoot in een veertigtal cafés, vooral toen bier niet zo’n hype was …

In september organiseren we jaarlijks ons bierfestival in De Waai op de Werft te Geel. Op 21 en 22 september e.k. verwachten we meer dan 3000 bezoekers uit binnen- en buitenland voor ons 35ste Kempisch Bierfestival. Wij stellen steeds een interessante bierlijst samen. Jaarlijks keren Nederlanders, Engelsen, Amerikanen, Duitsers en Italianen terug om het Belgische bier te proeven. Onze Noorse vrienden mogen we al 20 jaar verwelkomen.

Heb je interesse in bier kom gerust eens langs de inkom is gratis. Ook voor de niet bierliefhebber presenteren we jaarlijks onze verwen(koffie/thee/water,…)

iedereen van harte welkom.

 

Gegevens

Begin:
september 21 @ 14:00 CEST
Einde:
september 22 @ 22:00 CEST
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.ondertschuim.be

Organisator

Onder ’t Schuim vzw
Telefoon
00 32 14 59 21 95
E-mail
e.vandeperre@worldonline.be
Bekijk de site van Organisator