Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

september 2018

6de hamse biermarkt

september 1 @ 13:00 - september 2 @ 21:00 CEST
koning albertplein hamme, Koning albertplein
Hamme,Oost vlaanderen9220België
Gratis inkom

2 daags openluchtfestival met 10 brouwerijen en muzikale optredens

Meer weten »

Dag van de Bierconsument

september 8 @ 14:00 - 18:00 CEST
Ertvelde, Stoepestraat
Ertvelde,Oost-Vlaanderen9940België
Gratis

In samenwerking met een lokale brouwerij en een lokale drankenhandel schenkt E.B.U. vzw streekbier met een zythologische toets.

Meer weten »

Proeverij Whisky & Bier

september 21 @ 19:45 - 23:00 CEST

De Lambikstoempers combineren deze keer whisky en bier. Wat past perfect bij elkaar? En welke drank maakt de andere tot een hemels genot?

Meer weten »

Daguitstap Gent De Schuimkragen

september 22

Bezoek aan de haven van Gent Bezoek brouwerij Gruut Bezoek huisbrouwerij Den Tseut Mosselen in de Philippine

Meer weten »
oktober 2018

MEGABEER – BRUSSELS EXPO

oktober 19 - oktober 21
Heizel brussel België

Megabeer het salon van bier waar exposanten, professionals, specialisten, bier liefhebbers elkaar terug vinden en hun ideeën en vernieuwing met elkaar kunnen delen. Bier is het product binnen de Belgische specialiteiten. De Belgische bierindustrie, in constante ontwikkeling, is steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen en ideeën. Megabeer zal de referentie worden waar producenten en handelaars de kans krijgen hun specialiteiten te laten proeven aan tal van bezoekers.

Meer weten »

Diesters Bierfestival

oktober 20 @ 13:00 - 23:00 CEST
Lakenhalle, Scholenstraat 4
Diest,3290België
Bierfestival icon

Voor de tiende keer worden er meer dan honderd streekbieren aangeboden, waarbij het Hageland speciaal in de kijker wordt gezet. De bierlijst wordt verder aangevuld met een aantal nieuwe en speciale bieren, zodat er voor elk wat wils is. Er zijn steeds een aantal primeurs te ontdekken, en enkele interessante buitenlandse bieren. - toegang gratis - gratis consumptie voor Zythos-leden - aantal bieren : meer dan 100 - de zaal ligt op 1400 meter van het station, vlakbij de Grote Markt - gratis langparkeren net buiten de ring

Meer weten »

Speciaalbier Festival Hintham

oktober 21 @ 12:00 - 17:00 CEST
Scc De Biechten, Vincent van Goghlaan 1
Rosmalen,Noord-Brabant5246GANederland
€8,50

Welkom bij de 1e editie van het speciaal bierfestival Hintham! Kom je ook naar het speciaal bierfestival Hintham? Op 21 oktober 2018 kunnen bierliefhebbers genieten van mooie bieren die de brouwers graag aan u laten proeven! Op het speciaal bierfestival Hintham presenteren 4 speciaal bier brouwerijen achter een eigen kraam een diversiteit aan speciaal bieren. Daarnaast kan je ook een heleboel andere speciaal bieren proeven. Het festival vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum De Biechten in Rosmalen.

Meer weten »
november 2018

Just Beer

november 3 @ 11:00 - november 4 @ 19:00 CET
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216
Kortrijk,West-Vlaanderen8500België
€12

Meer dan honderd geselecteerde brouwerijen stellen er hun nieuwste en beste bieren voor. Te ontdekken: toppers en minder gekende pareltjes uit binnen- en buitenland. Sofie Vanrafelghem en het team van Sofie’s World zetten mee hun schouders onder Just Beer. Verwacht je dus niet alleen aan een sterke selectie van brouwerijen, maar ook aan een boeiend programma, masterclasses en workshops.  De ‘meet the brewer’-sessies brengen de unieke verhalen van enkele bieren.

Meer weten »

Themadegustatie Antidoot

november 9 @ 20:00 - 23:00 CET
’t Molenhuis, Dorpsstraat 45, Molenstede (Diest)

Antidoot Wilde Fermenten presenteert een interessante proeverij over bier, cider en wijn, wilde fermenten en spontane gisting. Over brouwen in de natuur ! -inschrijven via obad@zythos.be

Meer weten »

TO BEER OR NOT TO BEER

november 16 - november 18
Vayamundo Houffalize, Ol Fosse d'Outh 1
Houffalize,Luxemburg6660België
€169

To Beer or not To Beer is een wedstrijd voor hobbybrouwers met de finale tijdens het ‘To Beer or not to beer weekend’ in Vayamundo Houffalize. Het winnende bier wordt in 2019 verkocht onder het label ‘Vayamundo Beer of Happiness’ in de drie Vayamundo clubs (4500 L.). De opbrengst gaat volledig naar de Maatschappelijke projecten die Vayamundo ondersteunt binnen de visie van het Verantwoord Ondernemen. Ben jij gebeten door de biermicrobe en ben je een hobbybrouwer of thuisbrouwer met een maximum brouwcapaciteit van 100 liter? Check dan snel onze website. Daar vind je het volledige wedstrijdreglement en kun je je…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen