De Zytholoog nu ook per abonnement!

De Zytholoog, het beste en enige niet-commerciële biertijdschrift van België, komt beschikbaar voor elke bierliefhebber. De Zytholoog is het tijdschrift van Zythos vzw, de confederatie van Belgische bierverenigingen. Sinds het ontstaan in 1985 als tijdschrift Den Bierproever van bierproeversvereniging De Objectieve Bierproevers (OBP), is opvolger De Zytholoog (°2003) geëvolueerd naar een modern en onafhankelijk biertijdschrift, gemaakt voor en door bierliefhebbers, met passie voor bier.

Tot nu toe was De Zytholoog enkel beschikbaar voor leden. Daar komt nu verandering in. Vanaf jaargang 2013 kunt u zich abonneren op De Zytholoog, zonder lid te worden van een aangesloten biervereniging.

Voor 20 euro krijgen abonnees uit België viermaal het full colour tijdschrift in de bus. Lezers uit het buitenland betalen 30 euro. De Zytholoog bericht in detail over grote en kleine brouwerijen, over alle soorten bier, over alles wat met bier te maken heeft, met lef, maar niet alleen over Leffe. Geen storende reclame, geen betaalde artikels. Wel kritische, onafhankelijke informatie, geschreven door redacteurs op wie nu ook andere bladen beroep doen. Het ultieme blad voor elke bierliefhebber en het ideale geschenk voor al wie een lekker biertje lust. Wie zich nu abonneert krijgt in februari het eerste nummer van 2013 (nummer 40!) in de bus. Storten kan op rekeningnummer BE63 7360 0072 1908 van Zythos vzw. Bijkomende info? Tel. 0472-49 88 75 of hoofdredacteur@zythos.be. Meer info over De Zytholoog en enkele bierdossiers en artikels kan je vinden op deze website onder het gele tabblad “De Zytholoog” Lid worden van een lokale vereniging kan natuurlijk ook. Dan is het abonnement automatisch inbegrepen in het lidgeld. Zie de lijst op deze pagina’s