Agenda

Deze kalender geeft je een overzicht van de manifestaties van de komende maanden.

 

 

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

augustus 2018

Streekbierenmarkt Diest

augustus 19 @ 13:30 - 19:00 CEST
Grote Markt, Diest
Bierfestival icon

In het kader van de Zomerse Zondagen wordt de omgeving van de Grote Markt omgetoverd in een biermarkt waar een 20-tal lokale brouwerijen en bierfirma’s hun producten aanbieden. -toegang gratis -20 standjes met brouwerijen en bierfirma’s -proefglaasjes van 10 cl

Meer weten »

Bierfestijn Chiro groot vorst

augustus 24 @ 20:00 - augustus 26 @ 23:00 CEST
chiro lokaal groot vorst, Smissenstraat ( groot vorst)
Laakdal,Laakdal2430België

Beste wij Chiro groot vorst doen al voor de 28ste keer ons Bierfestijn. het zal doorgaan op 24-25-26aug. het Bierfestijn begin vrijdag met den taptester dit wil zeggen dat enkel bieren vant vat te verkrijgen zijn dit zijn een 25verschillende bieren. Op zaterdag en zondag zijn het meer dan 140 bieren 120 op fles  en 25 opt vat kom ook zeker kijken naar onze tombola,er is ook plezier voor de aller kleinste. zaterdag avond is er een muziekgroep.    

Meer weten »

Zomerse Bieruitstap

augustus 25 @ 13:00 - 18:30 CEST
Brouwerij Liefmans, Aalststraat 200
Oudenaarde,Oost-Vlaanderen9700België
€40

Bezoek Brouwerij Liefmans

Meer weten »

Lambikstoempers Bierweekend 2018

augustus 25 @ 14:00 - augustus 26 @ 20:00 CEST
Bezoekerscentrum “De Lambiek”, Gemeenveldstraat 1
Alsemberg,Vlaams-Brabant1652België

Voor de 19de keer intussen organiseert De Lambikstoempers vzw zijn Bierweekend, goed voor +100 verschillende soorten bier, een grote toog met spontane gistingsbieren, lekkere snacks en gezelligheid troef, zeker op ons groot terras onder een stralende zon, terwijl de kinderen spelen op het springkasteel. U komt toch ook?!

Meer weten »
september 2018

Brouwerijbezoek De Ranke en Ça Brasse Pour Moi

september 1 @ 09:00 - 19:00 CEST
Bierfestival icon

Busuitstap naar Brouwerij De Ranke in Dottignies en brouwerij-bierwinkel Ça Brasse Pour Moi in Boussu, met aansluitende bier-en-chocolade-proeverij. -inschrijven via obad@zythos.be

Meer weten »

Bier & Bokes

september 1 @ 11:30 - september 2 @ 01:00 CEST
barrierspark, vaartstraat
lommel,limburg3920België
gratis toegang

Bier? Een 40-tal bieren, her en der verzameld. Enkele bekenden zullen de revue passeren, maar laat je ook verrassen door minder bekende of nieuwe bieren Bokes? Wat past er beter bij een goede pint als een lekkere boterham versgebakken boerenspek? Of kaas, echt lekker. Barrierspark? Het nieuwe park in Lommel-Barrier is prachtig groen. Alles vindt plaats in de openlucht, maar bij slecht weer hebben we een plan B, een grote tent of twee. Neem gerust je kleine mannen mee. Ze kunnen naar hartelust ravotten in de speeltuin daar. Bandjes? Een streepje muziek kan nooit kwaad. Je oren mogen ook verwend…

Meer weten »

Dag van de Bierconsument

september 8 @ 14:00 - 18:00 CEST
Ertvelde, Stoepestraat
Ertvelde,Oost-Vlaanderen9940België
Gratis

In samenwerking met een lokale brouwerij en een lokale drankenhandel schenkt E.B.U. vzw streekbier met een zythologische toets.

Meer weten »

Proeverij Whisky & Bier

september 21 @ 19:45 - 23:00 CEST

De Lambikstoempers combineren deze keer whisky en bier. Wat past perfect bij elkaar? En welke drank maakt de andere tot een hemels genot?

Meer weten »

Daguitstap Gent De Schuimkragen

september 22

Bezoek aan de haven van Gent Bezoek brouwerij Gruut Bezoek huisbrouwerij Den Tseut Mosselen in de Philippine

Meer weten »
oktober 2018

MEGABEER – BRUSSELS EXPO

oktober 19 - oktober 21
Heizel brussel België

Megabeer het salon van bier waar exposanten, professionals, specialisten, bier liefhebbers elkaar terug vinden en hun ideeën en vernieuwing met elkaar kunnen delen. Bier is het product binnen de Belgische specialiteiten. De Belgische bierindustrie, in constante ontwikkeling, is steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen en ideeën. Megabeer zal de referentie worden waar producenten en handelaars de kans krijgen hun specialiteiten te laten proeven aan tal van bezoekers.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen